Nye medlemmer

BFSP ønsker to nye medlemmer hjertelig velkommen!

Tritonos Gruppen startet i 1999 og er i dag totalleverandør innen teknisk produksjon for konserter, festivaler, teatre, eventer og andre sceneproduksjoner. De holder til i Hønefoss og leverer både rent utleie av utstyr og totalproduksjoner med teknikere, og har i tillegg en installasjonsavdeling der de leverer løsninger til blant annet kulturhus, kirker, skoler, klubber og treningssentre. Tritonos Gruppen sier de er genuint opptatt av at man alltid sitter igjen med en god opplevelse, noe som kan gjenspeiles i deres kunnskap, kvalitet og trygghet.

Røros Teknikk AS er fjellregionens helprofesjonelle aktør innen lyd, lys, scene og pyro. Med over 20 års erfaring har de kompetansen og utstyret man trenger for å realisere et arrangement. De driver også med utleie, salg og installasjon av AV-tekniske løsninger. 

Gleder oss til å bli bedre kjent!