Fire nye styremedlemmer

Årsmøtet 2020 er gjennomført, og interessen rundt styrerepresentasjon har aldri vært så stor som i år. Dette engasjementet lover meget godt for bransjens hjertesaker og fremtid! Foreningen takker Sondre Døli (Optilux AS), Martin Mathisen (TEKDIR) og Morten Bakke (Bary AS) for en strålende innsats gjennom 5 år. Mye takket være dere, har saker fått fart på seg og BFSP har vokst seg større for hvert år. Nå retter vi snuten fremover, og gleder oss til videre samarbeid med alle nye. Etter gårsdagens valg, består styret nå av følgende:

Styreleder Marius Widerøe (Konsertsystemer AS)

Styrerepresentant Geir Johansen (Spectre Alliance AS (tidl. Bary AS))

Styrerepresentant Andreas Lekven (Bright Norway AS)

Styrerepresentant Ole-Martin Løvland (Trippel-M Levende Bilder AS)

Styrerepresentant Sveinung Hove (Hove West AS)

Styrerepresentant Hege Strand (Trondheim Lyd AS)

Varamedlem Runar Holen (Prosystemer OLL AS)