Ny generalsekretær i BFSP

Først og fremst ønsker vi å takke vår tidligere generalsekretær Per Morten Hoff for et fantastisk samarbeid. Da han i vår dessverre måtte trekke seg, la styret raskt ut en stillingsannonse. Etter en grundig gjennomgang av flere kompetente søkere, tok vi ut en håndfull til intervju. Med en imponerende CV og et strålende humør, landet valget til slutt på Carolin Molina Rustad.

Carolin har bachelor i Kultur og Kommunikasjon ved Universitetet i Oslo og fag innen audiovisuell kommunikasjon ved Universitetet Complutense i Madrid, Spania. Etter det har hun mange år i arbeidslivet bak seg, men særlig relevant er årene som generalsekretær (daglig leder) for det Spansk- Norske Handelskammer. Kammeret er en privat og uavhengig organisasjon som fremmer de kommersielle, økonomiske og kulturelle forbindelsene mellom Norge og Spania. Her tok Carolin seg av medlemsregisteret og fakturering, samt organisering av styremøter, årsmøter, prosjekter og aktiviteter. Hun skrev månedlige nyhetsbrev der medlemmene fikk en oppdatering på landets politiske og økonomiske situasjon, og hvordan denne eventuelt kunne påvirke deres bedrift.

Videre ligger mesteparten av hennes erfaring innen TV. Carolin har jobbet med alt fra politiske debattprogram til ren underholdning, både med produksjon og innhold. Hun har blant annet ved behov steppet inn som produksjonsleder for debattprogrammet Tabloid og magasinet God morgen Norge, vært med å produsere talentprogrammet Idol, produsert nyheter for TV2 Nyhetskanalen og TV2 Sporten, samt skrevet manus, hatt regi og klipp på diverse kortfilmer.

Styret i BFSP var ute etter en daglig leder for foreningen, en som kan ta ansvar for prosjekter, aktiviteter og administrasjon, samt bidra kreativt til videre utvikling av BFSP. Vi føler Carolin vil bli en super ressurs, og gleder oss til videre samarbeid!