To nye styremedlemmer!

Trond Løland (Hønefoss Lyd) og Simon H. Eraker (Sonic City) ble stemt fram og inn i styret på siste generalforsamling. De begge overbeviste med sin entusiasme for bransjen og sine tanker rundt dens fremtid.

Vi tar av oss hatten for Geir Johansen (Spectre Alliance) og Ole-Andreas Løvland (Trippel M) og takker for en helt strålende innsats gjennom mange år. De har begge brukt mye tid, tanker og krefter på BFSP, og foreningen hadde ikke vært det den er i dag uten disse to. Vemodig som det er at de nå trer ut av styret, så gleder vi oss veldig til å samarbeide med Løland og Eraker fremover.

Trond Løland er en av eierne og daglig leder i Hønefoss Lyd. Han startet med prøving og feiling bak lydmikseren (en Roland PA-150 og en Mitec performer) i Ringerike Ten-sing på 90-tallet. Han var med Hønefoss lyd på jobb for første gang i 1994 som riggehjelp, og bestod fagprøven i serviceelektronikk i 1998. Deretter jobbet han litt på serviceverkstedet hos Lyd-Systemer, Smuget og frilans rundt om. Løland turnerte inn og utland med alt fra rockeband til Standup, og jobbet mer og mer for Hønefoss Lyd med både installasjon og utleie til han da endte opp som eier og daglig leder.

Simon H. Eraker og noen kollegaer startet Sonic City i 2018 og er daglig leder for selskapet. Etter å ha sådd frø i band og musikkverdenen som veldig ung, startet hans reise for fullt i Liverpool, nærmere bestemt på LIPA i 2004. Da han kom hjem igjen levde han frilanslivet hos Rubicon i noen år. Etter det gikk han tilbake til klubb og band-Oslo før det å utvikle seg på band/monitortekniker ble det store. Nå leder han som sagt Sonic City og har fortsatt et ønske om å profesjonalisere bandteknikerdelen av bransjen, samt sikre gode arbeidsforhold for frilansere.

Velkommen begge to! Styret vil nok dra god nytte av deres refleksjoner og perspektiver.

Styret 2022 – 2024:

Styreleder Marius Widerøe (Konsertsystemer AS)

Styrerepresentant Andreas Lekven (Creative Technology Norway AS)

Styrerepresentant Sveinung Hove (Hove West AS)

Styrerepresentant Hege Strand (Trondheim Lyd AS)

Styrerepresentant Trond Løland (Hønefoss Lyd AS)

Styrerepresentant Simon H. Eraker (Sonic City AS)