Takk for nå, Tromsø!

Hvert år legger vi til rette for et bransjetreff på høstparten som skal være både faglig nyttig og sosialt tilfredsstillende. De siste to årene har vi også hatt med oss utstillere som har rigget til mye artig for deltakerne! I år valgte vi å dra nordover, og det var jammen et godt valg. Nydelig vær fra ende til annen og flere fikk også med seg nordlyset!

Første konferansedag så vi på hvordan rekruttere inn – og tilbake til bransjen vår, og hvordan du som leder best tar vare på dine ansatte og deg selv. Vi delte erfaringer på rekruttering og la en god plan for veien videre. Etter gruppearbeidet gjorde vi et dypdykk i psykologien rundt ledelse sammen med psykolog og lederutvikler Carina Carl.

I pausene minglet deltakerne med utstillerne rett ved siden av konferansesalen. Prostage, Litenordic, Benum, First Audio og Epson hadde alle sammen rigget opp spennende og gøyale stands. Eksempelvis ble deltakerne invitert inn i en SPA- båt rett utenfor med alle attributter inkludert!

På kvelden var det felles middag på hotellet før noen dro videre til berømte Blårock Cafe rett rundt hjørnet.

Andre konferansedag gikk vi gjennom BFSPs politiske arbeid de siste årene, før vi sparret rundt hvordan å håndtere en pandemi eller lignende krise skulle det skje igjen. Så sto en guidet busstur gjennom Tromsø for tur. Vi fikk fatt på den kjente, lokale komikeren Roy Arne Johanessen som tok oss gjennom denne vakre byen.

Vi avsluttet det hele med en omvisning og felles lunsj hos vårt trofaste medlem Audionor.

Tusen takk for nå!