Høstkonferanse i Oslo 22.oktober 2020

Årets høstkonferanse vil foregå i Oslo, nærmere bestemt på Vulkan i Mathallens andre etasje. Tema for konferansen vil ikke overraskende være koronakrisen og bransjens fremtid. Vi håper og tror at innlegg fra politikere, FHI og Virke vil lette på noen av bekymringene medlemmene våre sitter med i dag. Hvordan ser de for seg kulturbransjens 2021? Hvilke konkrete tiltak skal gjøres for bransjen og BFSP sine medlemmer? Hva mener de er det største hinderet for gjenåpning? Vil kulturbransjen noen gang blir som den var? Dette er bare noen av spørsmålene vi håper blir besvart. Vi ser frem til og møtes, det føles riktig og viktig å se hverandre nå!

Med vennlig hilsen styret i BFSP,
Marius Widerøe, Geir Johansen, Andreas Lekven, Ole-Andreas Løvland, Sveinung Hove, Hege Strand, Runar Holen og Carolin Molina Rustad.

Hvor og når:

Dato: Torsdag 22.oktober 2020
Tid: 10:30 - 17:30
Sted: Vulkan Matsal 
Adresse: Vulkan 5, 0178 Oslo
Overnatting: PS:hotell Vulkan - Vulkan 22, 0175 Oslo

Målet med konferansen
Større forståelse av hva som skjer nå – og fremover. Sammen se på hvordan håndtere den nye hverdagen på best mulig måte. Kunne dra hjem fra konferansen med en klarere idé på hvordan takle tiden fremover. 

 Pris eks. mva

Uten overnatting: 1 150,- 
Med overnatting: 1 950,-

Bor du i en annen by enn Oslo og omegn, dekker BFSP opptil 1000 kr for ordinære medlemmer: 500 kr i flyutgifter, 500 kr i hotellutgifter. Summen trekkes fra ved neste fakturering av kontingent. Pris med- og uten overnatting dekker konferanse og konferansesnacks, lunsj og middag. Kaffe, te og vann er inkludert i lunsjen, ingen drikke er inkludert i middagen. Frokost er inkludert i overnattingen. 

Påmelding

Du melder på deg og dine ved å sende en direkte mail til daglig leder, Carolin Molina Rustad. Kommer du inn fra en annen by enn Oslo og omegn, og/eller ønsker du overnatting, vær snill å spesifisere dette når du melder deg på. Frist 13.oktober.

Obs! Påmelding er bindende. 

Eksterne deltagere

Virke: Adm. Dir. Ivar Horneland Kristensen

FHI: Seniorforsker Tone Kristin Bjordal Johansen

Stortinget: Leder Familie- og kulturkomité, Kristin Ørmen Johnsen (H)

Stortinget: Nestleder Familie- og kulturkomité, Anette Trettebergstuen (AP)

Stortinget: Medlem Familie- og kulturkomité, Freddy André Øvstegård (SV)

Agenda

10.15 Registrering

10.30 Velkommen

11:00 Innlegg FHI: Seniorforsker Tone Kristin Bjordal Johansen. Det settes av 10 minutter til spørsmål.

11:30 Innlegg Virke: Adm. Dir. Ivar Hornestad Kristensen. Det settes av 10 minutter til spørsmål.

12:00 Innlegg Stortinget: Leder Familie- og kulturkomité, Kristin Ørmen Johnsen (H). Det settes av 10 minutter til spørsmål.

12:25 – 13:25 Lunsjpause

13:30 Innlegg Stortinget: Nestleder Familie- og kulturkomité, Anette Trettebergstuen (AP). Det settes av 10 minutter til spørsmål.

14:00 Innlegg Stortinget: Medlem Familie- og kulturkomité, Freddy André Øvstegård (SV). Det settes av 10 minutter til spørsmål.

14:30 Gruppesamtaler BFSP

15:15 Pause

15:25 Diskusjon i plenum

17:25 Avslutning

18:30 Felles middag